31 mars 2009

hejhej :)
har haft kemi, matte, bild och musik idag, (A)
slapp fysiken och fick dubbelt så lång lunch ist så de va najs :)
efter skolan har jag typ inte gjort mkt alls, legat under täcket och frysit typ ;o fryser hela tiden :S
imorn äre idrott och sen ska vi skogsmulla ;) usch.
och sen blire väl mathias, puss!//s'


30 mars 2009

heeeeeeeej :D
jag gillar den här dagen, venne vrf men känner mej glad på nge vis :) imorse skjussade pappa mej, linn&becka te valsta simhall och där bada vi. jag och cecilia (som för övrigt är badkompisar) simmade några längder, sedan gick vi upp och efter ett tag la vi oss i varma barnpoolen och lekte att vi inte kunde simma ist (A) haha. sen gick vi upp och fixa oss, och det tog ju sin tid. sen missa vi bussen typ precis, och när vi åkt en liten bit så gick bussen typ sönder -.- aja, på lunchen gick linn becka jag& cissi hem te mej och käka köttbullar och spaghetti, haha (: sen vare engelska, fick VG på provet. och på soprovet fick jag MVG :) aja, sen gick vi hem. och typ halv 6 kom mathias hit. vi mös väll lite typ (mös, kan man säga så, ? :S) och sen skjussade han mej te kolsta och där vare träning (A) nu har jag precis ätit pizza och snart ska jag ringa min lilla prins :) hihi (A) imorrn äre temaveckan med världens bästa bästevän ! no och ps hela dagen. fun.
puss! //s' 


iloveyou


jag saknar dej otroligt mycket <3

29 mars 2009

tjulululu (:
somnade astidigt igår, vi satte på en film men hann inte äns se början innan jag somnade, vaknade inte äns när mathias stände av och fixade med kuddarna och så, väldigt konstigt med tanke på att jag typ låg lite halvt på han :S sen vakna typ 20 över 11 i morse, de e ju sommartid nu.. -.- så låg i sängen ett tag och sen gick vi upp och jag fixade mej lite smått (: sen skjussade min älsklingspojke hem mej, snäll som han är (A) åt lite hemma och kolla på tv ett tag och sen åkte jag och mamma te kista. köpte 2 bhar & en penna typ bara , haha ;) sen kolla vi på bio oxå, en shopoholics bekännerlser, asbra :) sen åkte vi te uppsala där de va final med andra 94a laget. men tyvärr så blev de ett silver, men de e bra de me :) sen nu kom vi hem för en halvtimme sen typ ;)
imorn äre bad med klassen, jag hatar -.- måste gå och duscha nu, puss! //s'


mysig låt



verkligen kärlek vid första "ögonkastet" .
den här kommer deffenetivt knarkas ett långt tag. jag älskar den verkligen!
//s'

earth hour

yes, nu äre earth hour dåe. har släckt hela  lägenheten förutom tvn och min data.
det är så mysigt för om man kollar över genom fönstret te alla andra lägenheter på andra sidan så ser man att alla har ljus tända elr helt släckt :) aja, mathias kommer och hämtar mej snart, ska bli skönt att komma ut lite, hoppas bara att det inte är allt för halt på vägarna :/ sen sover jag typ där iaf :)
puss! //s'

28 mars 2009

tjaaaaaaaaaaaaaah (A)
har varit i allianshallen hela dagen med becka mimsan och moa :D de har varit skitkul, som alltid såklart (:
vet inte alls vad som händer ikväll, är trött och har ont i huvet men får se.. ;)
puss! //s'


update

hejhopp :)
har precis ätit nu, det blev våfflor eftersom vi inte åt de igår :) hade ätit pannkakor te lunch så va inte direkt sugen på våfflor ;) idag åt jag nachostallrik, de va najs (A) träningen gick faktiskt asbra idag,  va skitglad, ingen aning om varför men gick runt och sjöng, dansa och skrek typ (?) :s
aja, längtar inte till min sista dag på café myntet, de har varit mysigt :(
puss! //s'


asså vet ni hur mycket jag saknar? är superlessen över att det aldrig aldrig kommer bli "vi" igen... 

26 mars 2009

tjenare!
idag hare varit helt okejh på jobbet, lugnt verkligen liksom :) mycke disk och så men när alla hjälptes åt så vare ganska snabbt fixatt :) har gjort focaccias med parmaskina också (A) sen 4 kom mathias och hämta mej, hihi han e snäll den där pojken ;) fast de blev kallt för hade glömt min vantar på caféet, men hade händerna i hans fickor så de blev lite varmare iaf :) nä, nu är snart träning så ska börja fixa mej, puuuuss! //s'



dagens låt typ


bra bättre bäst!
(ja, jag är superduperbäst på att komparera adjektiv)

25 mars 2009

heeeeeeeeej världens bästa! :)
nu är datan uppe igen, har legat här i sängen ett tag och kollat på när pappa har fixat, för har sjukt ont i ryggen och huvet. står ju upp hela dagen, så får asont i fötterna och ryggen :/ aja, igår va de najs på praoen, vickan lärde mej hur kassan funkar så kan stå där nu :) kan göra te och kaffe också men cappuchino espresso och latte är lite svårare, men är påväg att lära mej :) idag vare väll helt okejh. har bakat kladdkaka med en tjej, och smeten var enorm! 18 ägg och 23dl vetemjöl, känn på den du!
aja nör jag sluta vid 4 kom mathias och hämta mej så åkte vi moppe hem, de va asnajs (A) sen va vi ett tag tills han drog på trummer vid 6 typ. oooch, imorse när jag satt på bussen, lyssnade på musik och kolla ut genom fönstret där solen sken, så känndes allt så vårigt, och sommarkänslorna började verkligen komma,! fyttti pytti vad jag längtar effter sommaren, det kommer verkligen va superbra iår! :)
puss! //s'


23 mars 2009

idag dåe: har praoat på café myntet i sigtuna hela dagen :) de har varit najs, har fått servera lite, göra klyftpoatis och foccitas (elr hur de nu stavas) handlat lite, diskat och fixat lite sådär (A) men de va lugnt, inte så mkt folk oh så satt fick sluta kvart i tre ist för fyra. så tog 14:55 bussen hem :) imorse va bussen 10 minuter sen, de va jobbigt -.-
aja, skriver när jag kommer åt en data nästa gång! puss//s'



bilden från julavslutningen med laget för typ 2 år sedan elr ngt.. enda bilden på pappa data typ, hehe ;)

söndag

tjah :)
förlåt för dålig bloggning men min data funkar inte just nu.. :/¨lovar att de kmr massa när dem väl funkar (A)
igår va vi i stinsen :) jag, mamma&pappa dåe. skulle köpa lite "inredningsgrejjer". och de blev massa :) jag fick mest en lampa, en vas, två ljus + ljushållare och tulpaner :) sen blev det massa annat te hemmet också, haha tex en näsa som de kmr ut snor tvål ur :O köpte te också (: så nu sitter jag här med pappas bärbara data i knät, en stor kopp chai latte på bordet brevid och greys anatomy på tv, kan det bli bättre? (A)
snart äre träning, ska fixa lite inför de snart :)
berättar mer om dagen i nästa inlägg :) puss //s'

21 mars 2009

tjululululu (A)
somande med kläder och smink och allting halv 12 igår, sen vaknade jag av att jag hade en 36tums data i fejjset som va asljus, typ halv 4. somnade om och vaknade kvart i tio typ. efter ett tag gick jag upp och åt frukost med familjen, de va länge sen faktiskt :) efter de la jag mej i sängen igen, mådde lite illa :/ och ligger här fortfarande, funderar på att gå och duscha... så ska nog faktiskt göra de :) sen ska jag fixa lite inför ikväll, har fortfarande inte riktigt bestämt mej för vad jag ska ha på mej.. igår lutade det mest åt en stor svart t-shirt med ficka, svarta nylon strumpbyxor och jeansshorts, men vet inte riktigt :/ får väll fråga mina modeproffs som kmr senare (A)
aja puss!//s'

20 mars 2009

tjulululu (A)
dagen började me gympa, och eftersom jag har varit sjuk va jag tvungen att ta igen massa gymnastikgrejjer och stå på huvet oh skit -.- medans alla andra hade kul oh spelade innebandy -.- aja, sen vare engelskaprov, gick ganska bra. sen fick vi veta kemiprovet oh fick vg, fast hon sa att jag skulle få mvg, surt -.- aja, sen rulla dagen på oh efter skolan drog jag linn oh becka te kista. köpte lite stuffs där: svart t.shirt med ficka från ginatricot, svarta nylonstrumpbyxor (2pack) och en brun utan sol, dove. sen köpte jag oh becka present te cissi också :)
vid 4 hämtade linns mamma henne eftersom hon skulle te flyget. jag och becka va kvar ett tag, satte oss på donken typ (: sen vid 5 hämta pappa oss, då lämnade vi av becka hemma oh sen drog vi te sigtuna oh sen te maxi för att handla.
så har min dag sett ut, förlåt för dålig uppdatering men jag orkar inte sitta vid datan (?) har jag slagit i huvet eller?
aja, "middag" hos cissi imorrn, ska bli askul! :) moa stina & becka kmr hit vid 5 så ska vi fixa oss oh ta kort (A) lägger ut sen, puss! //s'

19 mars 2009

tjah :)
satt inte vid datan alls igår! :O bara vid min ipod, och kan inte bloga därifrån :/ så sorry. (:
men imorrn drar jag becka&linn typ te kista efter skolan, ska köpa ngt te cissi. sen lördag ska vi te cissi på middag (A) de ska bli supernajjs ;D
men nu ska jag samtala lite med mathias, haha ;)
puss! //s'


dagens låt



älskar :) rösten är sååå skön.
enjoy!//s'

17 mars 2009

tjulululu :)
skola idag dåe, gjorde spanskaprovet och de e skönt att det äntligen är klart nu. fick tillbaka svenskaprovet också och fick MVG (A), so prov imorrn oh engelskaprov på fredag..  ska läsa lite i so boken och häfterna som vi har fått oh så..  men nu ska jjag nog gå och äta ngt (A) gjorde pizza på hkn och våran blev asgod! hawaii (A) aja, pusselipuss //s'


spotify

vet ni vad spotify är förngt? de är typ som itunes, fast det fiinns maaaaaaaaaaaaaassa gratis musik som man kan lyssna på hur mkt man vill, och det finns verkligen ALLT!  grejjen är att detta kostar pengar, om man inte blir inbjuden av ngn som redan har spotify. och jag har letat ett tag efter ngn som kan bjuda in mej, och idag sa kristina att hon hade de :) men hon visste inte hur man bjöd in, och det berättade jag för pappa lite senare. och då säger han ba: men spotify, det har ju jag!
gissa hur glad jag blev? ;D såå, nu sitter jag här och lyssnar på massa bra musik och mår allmänt bra faktiskt (A)
//s'

16 mars 2009

tjah :)
dagen har varit trevlig. mathias satt me oss på lunchen, de va najs (A) på dansen va varken jag elr stina me så vi satt oh spela spel, de va också najs :) sen engelska, och där gör man ju inte direkt ngnting.. sen spanska dåe.
träning snart, ska nog åka med ändå, och plugga spanska där ist :)
puss! //s'


godmorgon

godmorgon :)
hihi är skitglad för idag ska jag äntligen ha skinjacka! har väntat superlänge tills de ska bli tillräckligt varmt ;p
ska möta linn om 10 minuter, måste packa väskan, puss //a'

godnatt

stänger av datan nu, så det får väll bli ett tidigt godnatt till er ;)
pussilull (a) //s'

dagens låt



sitter och lyssnar på e.m.ds skiva och har upptäckt att den är ju skitbra! :O
så lägger in en av låtarna här :)
skivan heter a state of mind om ni ville veta ;)
enjoy!//s'

But I guess it all leads back to you

"It's been forty nights and forty days
since I said I loved you
Took me two weeks to understand
But I just keep on searching
everywhere for something true
But I guess it all leads back to you"

For the sun - Amanda Jensen

15 mars 2009

tjah :)
mamma väckte mej 12 och 1 gick jag ur sängen och då åt jag frukost som hon hade gjort te mej (A) efter de har jag kollat lite på tv och inte gjort mycket alls. men de e väll det som söndagar är till för? brukar plugga ibland också men har inte så mycket att plugga till idag. haha fyfan vad jag ljuger, har 3 prov nästa vecka som jag inte har hunnit plugga till än, men jag orkar faktiskt inte idag! :O får hoppas på att linn&becka kanske vill plugga lite med mej ngn dag efter skolan (A)
nä, nu ska jag fortsätta göra ingenting (A)
puss! //s'


godnatt

nä, nu går jag och lägger mej, är inte trött men har ont i huvet :/
har precis laddat in lite fler låtar i ipoden och snackat med lill mattis , haha (a) 
godnatt och puss på magen! //s'


dagens låt

ojojoj, en hel massa inlägg blev det idag! :o kanske tråkiga.. menmen (A)
tänkte lägga in en liten låt som jag hitta :) klicka här för att höra.
enjoy! //s'

dagens kommentar



haha, älskar dagens kommertar by moa (A)
i bilen påväg hem från morgongåva satt vi och kolla i en tidning.
sofia (pekar på en bild på lindsaylohan): tänk om man såg ut sådär, så jävla snygg! :O
moa: vah, lindsay lohan? hon är ju ful, de är du som är snygg sofia!

haha, ibland bara måste man älska henne (A)

sunes sommar



haha fyfan vad jag ääälskar! moa, stina & jag har varit kompisar sedan vi var två (1996), alltså i snart 13 år. ett år hade vi verkligen pippi på sunes sommar. varje gång dom sov här kollade vi. och tro mej, det var många gånger. vi kunde (och iaf jag kan nog fortfarande) alla repliker i hela filmen. typ när rudolf ger sunes mamma en sollampa eftersom dom inte kunde åka te grekland. då börjar hans mamma typ "grina" och springer in i huset.
oh sune ba: pappa, är mamma ledsen?
rudolf: nej sune, mamma är rörd.
(då hör man innefrån huset hur hon börjar asgarva)
sune: är hon glad nu? :D
rudolf: sörru sune, det där kommer du förstå när du blir lite äldre.

det året fick jag en brun-utan-sol i julklapp av moa med julklappsrimmet "sol i sinne, brun inne"
om ni inte har sett det har ni missat ngt stort! :O
//s'

jobb cv

ja, ni vet ett sånt där cv man måste skriva om sej själv när man ska söka jobb? skryta om alla sina skills och begåvningar? jo men idag har jag och moa kommit på precis vad som ska stå i våra nästa cv:

- kan vissla både innåt och utåt (plus i kanten för jag lärde mej vissla innåt först)
- kan dricka cola även i skarpa kurvor. (ja, alltid bra att kunna när man äter i bilen och har galna föräldrar?)
- är superduktig på att sitta i seketariat.
- kan ta ner sarg perfekt och lägga den i ställningen på ett skickligt sätt.


sista punkten gäller mest för mej, moa sög på de, haha (A)
aja, nu vet ni precis vad vi är duktiga på ! vad skulle stå i era cv:n?
//s'

ramla i trappen.. och dagens alla andra bilder


lyckat? ahmen visst! vi skulle ta våra skor från seketariatet, jag tog mina men när moa skulle ta sina så skulle jag driva lite och tacklade iväg henne. hon tacklade såklart tillbaka och jag tog stöd mot väggen, som jag sedan märkte inte fanns... så jag tappade balansen, och eftersom moa lutade på mej gjorde även hon det. + att bakom henne var en trappa. sååå, det hela slutade med att moa ramlade ner för trappan, och efter kom jag med ena skon i handen. ni kan ju bara tänka er hur det såg ut.. tillslut låg vi alltså mitt i trappan på golvet. så nej, på bilden ligger vi inte skönt och vilar, under oss är en trappa. och eftersom vi låg med fötterna upp mot trappan kom vi inte upp. så jag fick fram mobilen och ringde li, hon kom och nästan kissa på sej av garv och tog massa kort.. haha dagens (A)

ngra andra bilder av dagen som visar alla mina skills, först den att jag är mycket bättre på att vara oseriös än moa, och sen mina konstnärliga kunskaper! jippie för mej (A) (och nejh, på sista bilden håller jag inte på och slår moa, jag bara är väldigt nära på att tappa klubban i hennes huve)
//s'

jag hatar sverige

jepp, ni läste rätt, kan bara säga att det handlar om melodifestivalen och en skrikkärring.. (som min mormor förövrigt tyckte va asbra, hur kan vi vara släkt? fast å andra sidan tycker hon inte att freddy åsblom är snygg heller.. jag eller mamma måste vara adopterade...) plus att snön har kommit tillbaka och nästan hunnit försvinna igen.. suck! nu äre bara slask och de går rakt igenom mina uggs.. ja, jag hatar sverige... tur att det ska bli "varmt" på måndag, men då blire väll snö på tisdag igen ändå... -.- haha hej, jag är väääldigt positiv ;)
//s'

dagen

tjah (:
nu har jag kommit hem från hallen :) jag och moa satt två matcher, haha och dommarna va assköna ;p
sen va cissi där och höll oss sällskap i halvlek också (: men de gick bra för oss.
lägger in masssa bilder och mitt och moas CV senare, nu äre jue molly! :O i melodifestivalen asså(A)
puss så länge//s'

katastrof

ja, nu har jag duschat och fixart klart :)  håller på att bli galen för jag glömde mobilen i bilen, och det är en hel timme kvar tills jag ska te hallen! :O men går nog dit snart ändå, behövdes typ lite folk eftersom många är sjuka och så. (läs, bra på att svika laget) menmen, måste få tag i my baby, klarar mej inte utan den, haha (a)
puss! //s'


outfit



inte så superbra bild men det får duga.
t-shirt från h&m
och supertajta jeans från... jc tror jag (a) haha köpte dom för tre år sedan :O
//s'

14 mars 2009

tjah :)
kom precis hem från match, de gick sådär.. 6 utespelare och jag i mål, haha.
menmen, nu ska jag duscha och dra iväg te hallen för jag och lilla moooooset ska sitta i seketariatet ;D
pussilull! //s'

dagens låt

checkade runt lite på pea och hittade den här låten.
tyckte den va ganska bra, och snäll som jag är så delar jag såklart
med mej av den till alla mina favorit besökare!
enjoy! //s'

Helgen



haha ursäkta för bilden men kände mej tvungen nästan (A)
tänkte dra igenom helgens planer även om det inte är mycket alls som händer:
lördag: samling 9:30 för att åka te morgongåva och spela match. är jue egentligen sjuk men eftersom vi inte har någon målis så lär jag få stå i mål, inte för mina skills utan mest för att bara stå där. vi kan ändå inte åka högre eller längre ner i tabbelen så spela roll. sen blire att skynda sej hem. kanske drar te ikea om vi hinner :) 16:20 ska jag och moa sitta i seketariatet, tror de e h6an som spelar men venne.. men moa har tiden innan också så de e möjligt att jag drar dit lite tidigare ;) sen blire väll hallen resten av dagen..
söndag: inte mycket planerat alls men vi har hallansvar dåe med, just jag har ingen uppgift på söndagen men massa annat folk kommer ju va där så de e möjligt att jag drar ner te hallen ändå, tar lite kort och umgås med trevligt folk helt enkelt! (A)
så ser min helg ut då, inte rolig alls, bara massa innebandy rakt igenom... -.- typiskt att man e sjuk, jag är alltid de på hallansvar -.-
puss!//s'

skolan

hejjsan (:
helt okejh dag i skolan, kemiprov engelska oh fysik. inge gympa för min del dåe eftersom jag fortfarande är sjuuk. påtal om sjuk så har jag sjukt ont i huvet just nu. och de hade jag både på provet och fysiken me -.- suck asså, har inte tid med att vara sjuk :O fast iofs så har jag inte snackat med mathias sen i tisdags satt de är väll inte så mkt annat än skolan ändå -.-
aja, förlåt för neggot som jag är, men så är det faktiskt just nu :(
puss!//s'

tvillingsyster


"så länge jag har dej, vet jag att jag klarar allt"
tack för att du hjälper mej orka, jag älskar dejj.

fredagen den 13e ;o

godmorgon alla monsterdiggare! :D
somnade typ 2 igår.. men vaknade 20 över 6 helt av mej själv! :O ja, den här dagen ska bli bra :) och nu sitter jag här helt klar (bara mascara oh tjocktröja som fattas) och börjar om 40 minuter.. och ja, de tar jue bara 5 minuter härifrån te skolan satt jag är happy över att få tare lite lugnt för en gångs skull (a) allting lär sluta med att  jag kmr sen ändå, men de gör fan ingenting för jag ska ändå inte va me på gympan (A)
ja, det här ska bli en bra dag! //s'


ipod touch



idag när mamma&pappa kom hem så hade pappa med sej ett litet paket! :) och gissa vad som låg där? min alldeles egna ipod touch! :D och är faktiskt stolt över att jag betalade heeeelt själv. även om jag inte direkt sparade utan tog av dom 10 tusen jag fick i julklapp för ngt år sedan. (a) gissa vem som kommer missa mycket av lektionerna imorrn? haha ;) nejh, nu ska jag ta min lilla älskling och lägga mej i sängen, det är ju trotts allt skola imorrn!
puss//s'


har inte någon bra bild än men här är ett litet smakprov på det som står på baksidan iaf (:


dagen :)

tjah! :)
idag har jag inte gjort mycket alls, suttit hemma och tagit det lugnt :) kollade på sexandthecity ett tag men i mitten (nästan slutet) så slutade filmen att fungera.. typsikt mej, allt jag är i närheten av går typ sönder.... -.- haha så de va bara att stänga av :P sen vid sju gick jag till träningen för de va meningen att moa&jag skulle kolla, men när vi kom fram så visa det sej att träningen är inställd, himla kul att pappa hade sagt de också -.- (han är våran tränare) såå jag och moa satt och snacka ett tag i hallen :) sen kom pappa ut från sitt möte och då drog vi te donken och köpte middag och moa drog hem te sej och leta örhänge, haha ;) aja, sen har jag fixat lite med ipoden och så, inte ngt speciellt :)
puss! //s'


soundtrack to i am sam



soundtracket för "i am sam" låten heter across the unisvers och jag tkr den är fin :) videon också.
har själv inte sett i am sam men har den här hemma, så det kanske blir nästa film på listan? fast den verka inte så superbra när man kolla på baksidan :/ aja, enjoy! //s'

designfix!

yäääs, nu har jag fixat designen :) möjligt att gamla kommer tbx eftersom den här känns lite "mörk" :/ aja, vilken tycker ni va bäst? :)
och ser ni? vimsiga jag råka skriva "12maj2009" i förra inlägget.. haha märkte de först nu när jag "tog kort" på sidan.. menmen, mitt huve är verkligen inte på topp.. -.-
puss! //s'


(klickbara bilder) vilken är bäst? :)


12 maj 2009

godmorgon! :)
stannar somsagt hemma idag och det känns faktiskt bra. ända "jobbiga" är väll att vi ska få tbx svenskaproven idag som vi har tjatat om vi flera veckor typ -.- menmen, får väll veta nästa vecka ist (a) känndes bra på provet men man vet jue aldrig med lollo.... (svenskaläraren) aja, idag blire nog mkt film oh data. mamma oh pappa köpte såklart inge piggelin igår som jag så gärna ville ha, men får väll ta ngn annna glass som finns i frysen...
kanske kollar på träningen ikvl, får se (a) Linn och Becks , om ni läser dethär; ska vi kolla eller pallar ni inte? (:
haha (A) aja, vill ändra designen också men har inga bra bilder :/ får se hur det blir... puss! //s'


sista inlägget

ska nog sova tidigt idag, eftersom jag mår så dåligt. känns typ somatt jag håller på och dö elr ngt ;o och påtal om att dö , tjejen i boken som jag läser håller jue på att dö! :O (och ja, alla ni som såg min svenskaredovisning i tisdags, jag har inte läst klart boken än, har typ 70 sidor kvar.. ) såå, ska nog läsa den lite (A) fast har så ont i huvet... men får se om de blir bättre efter lite panodil och ipren ;D dethär blir nog sista inlägget för pallar inte sitta vid datan mer, puss sweetipaaajs //s'


dagens låt


dåligt ljud men de får bli dagens låt :) älskar både låten och självuppträdandet (a)
enjoy! //s'

11 mars 2009

tjah (:
ont i huvet och mår inte bra alls ... -.- skippar skolan imorrn oh gör provet med resan av halvan av klassen som också är sjuk typ.. idag ska jag bara ta det lugnt, hänga med oh handla lite oh så ;p ooooch!!! ups har varit här med min ipod idag! :O bara 40 minuter efter att jag gick hemifrån.. surt -.- men den kommer imorrn (A) hihi happyface liksom :D
aja, puss/s'


sleepwell

förlåt för tråkiga inlägg idag men har haft så himla ont i huvet -.- och filmerna jag lovade kom inte heller upp, och nu ska jag stänga av. meen, dom kommer någon gång i veckan iaf (A) som sagt så closar jag datan nu, men sovgott pussgurkor! //s'

sjuuuk

huvudet värket oh näsan rinner. har superont i halsen också men åt precis lite glass så de blev bättre. frågan är nu bara; ska jag verkligen orka gå till skolan imorrn? typsikt eftersom onsdagar är den roligaste dagen i skolan enligt mej... såå, går nog imorrn och om jag känner mej sämre (om de nu går) så skippar jag skolan på torsdag ist, för torsdagar hatar vi i skolan ;o grejjen är bara att jag inte får träna då... men de kan jag kanske ända inte :/
jani, mkt funderingar jag har :p ipoden kmr tidigast fredag iaf eftersom dom skicka den idag -.- suuuuck!
aja, hoppas ni har det bättre än mej! //s'


nya bilder

nu har jag suttit ett tag och laddat över lite musik och bilder från gamla datan till min nya (:
såå det kmr bli nya bilder här i bloggen, dom flesta är väll gamla men aja, (A)
//s'


coldplay=bra?



för några månader sedan fick jag en skiva av mammasjobbakompis med typ beyonce, coldplay, pink, darin, emd, sanna sonja och shirley, britneyspears och per gessle på. och mest har jag väll lyysnat på pink, darin oh britey. men kanske jag borde slå på både coldplay och emd? tror nog att båda är bra, faktiskt (:
och nu när ipoden kmr så måste jag jue skaffa mej massa nya favoritlåtar som jag kan lyssna på! haha.
//s'

hemma (:

heeeeej :)
hk läraren va hemma me sin dotter så hkn utgick också idag! snacka om happy asså (A) och ikväll ska jag inte plugga alls, lämnade alla böcker i skåpet, för ikväll äre bara att tare lugnt som gäller (a) annars händer inte mkt alls, skulle typ varit med mathias men han e sjuk :( imorrn blire plugg med linn efter skolan, (:
puss! //s'

jag oh linn påväg te mej idag i snöovädret.


10 mars 2009

tjah (:
fick håltimme i 2 timmar eftersom vi har dubbellektion + lunch oh läraren va sjuk (A)
såå, nu ska vi äta pommesfrites oh korv snart oh sen bara tare chill :) slapp alltså spanskaprovet idag men har precis haft biologiprov (A) ska öva lite te svenskan snart me (:
haha lägger in lite videos efter skolan (A) //s'

godnatt (:

nä, nu lägger jag mejh i sängen och snackar tele (A)
puss och godnatt sötknoppar! //s'

dagens låt

ännu en bra låt har jag hittat ! (A)
klicka här för att höra min nya upptäckt, haha (:
enjoy!//s'

smycken


kollade runt lite på eluxury.com och hittade dom här fina smyckerna från juicy couture (:
supersöta tkr jag (A) skulle vilja ha halsbandet, menmen, har jue redan ett som jag jämt har på mej (A) som jag nu kom på att jag har tagit av mej :O:O:O ingen aning om vart jag la de heller... åhnej :'(
aja, hoppas verkligen att jag hittar de snart... //s'

9 mars 2009

tjeniiiixenplixen! :)
träningen idag va lugn, dom flesta är sjuka så va inte så många.. skolan idag va sjukt... jag vet inte va. alla va skitförbanade på våra jävla mentorer... -.- men annars vare mkt rast oh så så de va väll lurre där me.. 1½ timmes lunch så jag&linn drog hem te mej och fixa linns ipod. sen håltimme sista lektionen eftersom spanskaläraren va sjuk.
efter skolan drog jag&linn hem te henne och plugga lite och sen 5 hämta pappa mej oh sen vare träning. och nu efter träningen så har jag äntligen beställt min ipodtouch :D men de kmr ta 3-8 dagar satt kanske kmr nästa vecka.. -.- aja, imorrn har jag svenskaredovisning, spanskaprov, biologiprov och ngn hkgrejj... eftersom de e så jävla mkt har jag bara sattsat på g ... :P aja, ska plugga lite mer nu, //s'


snabbis

tjah, träning snart, skriver sen //'s

sista inlägget för idag :)

nejh flickor och pojkar, nu lägger jag mej i sängen och kollar på tv&snackar i tele. så det här blir nog sista inlägget.
ni får ha en najjsig dag imorrn (: för mej kommer det bli total skit men så äre ju nu när skolan är så stress -.-
menmen, kanske pluggar med linn efter skolan och sen blire jue iaf träning som vanligt på kvällen.
såå, kanske inte blir så mycket bloggning, men vi får hoppas på de bästa! ;) kom precis på att jag skulle duscha idag, så det får väll bli en snabbis nu dåe.. suck på att jag alltid glömmer allt -.-
aja, puss kompisar! //s'

dagens låt

klicka här för att höra dagens låt :)
enjoy! //s'

wipe out



allt jag kan säga är : HAHAHAHAHA!
och alla ni som har kollat på kanal 5 från klockan åtta kan nog hålla med mej.
fast första grenen var roligast, satt och garva som en jävla gris i soffan ;Ö
de e typ som hinderbana som folk ska ta sej igenom, och alla ramlar typ. och min humor är liksom så, jag äääälskar när folk ramlar, gör illa sej och ser roliga ut. det som är komiskt är att bästus också har sån humor, så vi skulle nog dö i soffan om vi kolla tsm.
nejh, snart är pausen över! //s'


besökare, jag gillar er starkt :)

hörni!
besöksrekord idag :O hihi så nu är jag lite smått happy (A) även om bara en besökare skulle va najs eftersom alla är lika unika och speciella ;D!

någon "dagens outfit" blire inte idag, eftersom jag inte har träffat annat folk än mamma och pappa så äre sss-byxor och en av mathias t-shirtar som gäller, och de e jue inte så speciellt direkt ;D
//s'

söt kläning



skitsöt kläning från asos.com tycker jag (A)
gillar speciellt ryggen och färgen.
puss!//s'


internationella kvinnodagen


alla tjejer, det är jue internationella kvinnodagen idag!
idag har man rätt att känna sej speciell tycker jag :)
så grattis allihopa (A)<3 //s'

dagens do

mamma&pappa skulle gå ner te märsta station för att köpa busskort, så jag hängde med.
kände att jag behövde lite frisk luft, och då kan man jue inte sitta inne vid datan hela dagen! så vi gick ner, köpte busskort och sen gick vi te brödboden och fikade :) känns som att jag har varit där asmkt på sista tiden :S aja, sen tyckte jag att det va sååå himla kallt så jag tog bussen hem, hehe. och dom andra gick dåe :p
menmen, nu har jag fått lite luft iaf (a) och mamma ska förhöra mej på biologin om en timme, och eftersom jag glömde boken i skolan och bara har g-frågorna hemma så kommer det gå väldigt snabbt att träna in, så nu kan jag sitta här i iaf 50 mintuer ;D puss! //s'

8 mars 2009

godmorgon! :)
sovit gott? vaknade halv tio, värsta tidigt för att vara en söndag man helst bara vill sova igenom -.-
menmen... idag blir nog mest plugg eftersom jag har 4 prov nästa vecka... sjukt jobbigt asså.
aja, hoppas ni har en roligare söndag än jag ;D //s'

godnatt (:

nej hörni, nu lägger jag mej nog i sängen. om jag kollar klart på beemovie eller bara dejtar kudden påengång blir en överraskning för mej själv, haha. kollade inte klart beemovie igår för somnade typ efter halva ;p
menmen, godnatt på er raaaarrriingar! //s'

egendesignad fendi



på bilden äre en väska från fendi. och det följer med "tuchpennor" också.
så man får designa och måla den helt själv :O ingen anygg väska enligt mej och den skulle bara bli kladdig och ful om jag målade, så inget jag skulle vilja ha. men kul idé iaf (:
den blir din för $1,300 på eluxury.com ;)
//s'

livet som innebandyspelare är inte alltid lätt

ja hörni, medans jag sitter här så hittar jag bara fler och fler sår och slagmärken från matchen idag.
muskeln i låret har börjat strejka också efter en armbåge i den -.- har slagmärken över hela benen, så dom slogs rejält :S sen lyckades jag på något konstigt vis riva mej själv längt ner på vaden, medans jag spelade... såå, långa armar elr? haha. nej, östhammar gillar vi inte (: 
//s'

inköp



här är kläderna och skorna jag köpte i stan dåe :)
inget speciellt sådär men ändå (A)
linnet och t-shirten från h&m dåe :)  och skorna från dinsko (A)
sen bodyn från monki också dåe, men den har ni jue redan sett i dagens outfir ;D
//s'

solglasögon på vift



haha, förra året i maj när vi va i solna tingsrätt med klassen så tog johan mina solglasögon, oh då tog jag hans keps.
sen när vi skulle hem så glömde vi byta så jag fick hans keps oh han mina solglasögon.
sen gav han typ dom te moa och jag gav kepsen te han. iaf så fick jag tillbaka solglasögon igår, haha.
såå, nu är jag ett par solglasögon rikare igen (A)
//s'

outfit



dagens outfit dåe:
svart body från monki .
cheepmonday jeans från weekday.

pussilull/s'


7 mars 2009

tjenix (:
drog te kinan vid två och åt & snackade med sveriges bästa flickor (A)
sen hämta mamma mej oh när vi kom hem slängde jag ner lite saker oh kläder i väskan oh stack te hallen. typ 6 spelade vi match, gick väll sådär, otur med målen, massa skott men inte ville dom in -.- blev iaf oavgjort med 1-1, och hör och häpnad; de va jag som gjorde målet :O jag vet, jag är också chockad ;D haha.
plugg imorrn dåe... -.-
puss! //s'

bee movie

nu lägger jag mej i sängen och checkar bee movie :)
haha jag vet, värsta nördfilmen, men jag gillar´t! har sett den två gånger typ, och favoritdelen är när biet klär ut sej till ärta :O haha jag garvar som fan asså, typsikt min humor ;ö
aja, inge mer blogging ikväll, såååå godnatt :)//s'


förut var jag rädd för döden, nu är jag rädd för livet.


funderings

jag har kommit på att jag ska  köpa en ipodtouch :O yes, de ska jag. och sen har jag bestämmt att mathias ska hjälpa mej att ladda ner massa funstuffs till den också :D + att jag har beårdrat min pappa att snacka med min snälle kusin (som jobbar på onoff) om inte han kan fixa ngt bra te mej, typ ngn jobb elr studentrabbat (A) så nu vet alla ;D haha.
imorrn blire kinan med snygga linn&becka, sen match och sen har jag ingen aning.. skulle jue vara med mathias och andreas men nu har mathias tydligen ändrat sej, han började babla om ngt annat skit, och sen kom anton oh skrek ngt oh sen skrek ngn annan "boman lägg på" sååå, jag har ingen aning -.- som vanligt när det gäller han dåe -.-
menmen, livet går inte under! än iaf.... //s'

6 mars 2009

tjeeeeeeeenah ! (A)
har varit en chill dag idag, vollyboll på gympan, prov på båda kemilektionerna och så ritade vi på engelska och fysiklektionerna :) sen drog jah oh linn hem te mej en stund oh sen åkte vi te stan (: efter ett tag kom becka&saara också men dom va inte me så länge eftersom saara typ skulle hem. men aja, linn och jag åt i kungshallen iaf (A) nachotallrik på tacobar blev det för båda. sen gick vi i massa butiker och köpte lite stuffs (: jag köpte ett par skor, 8 cm höga :O men skitsnygga iaf (A) sen en "body" från monki, vanlig grå t-shirt från h&m och ett ganska långt linne (som funkar asbra som "kläning" också) , vitt med blå ränder från ett annat h&m ;)
sen drog vi hem, fick skjuss av linns pappa så de va najs (A) sen har jag bara suttit här mest, testat kläderna med lite stuffs här hemma och sånt.
//s'


5 mars 2009

tjah (:
drar te stan med typ linn becka och saara imorrn efter skolan. hoppas jag hittar nge bra (:
pluggar kemi för fullt just nu, men sattar bara på G, pallar inte mer, även om jag fick MVG+ på förra :O
har tre prov nästa tisdag, i'm soooo fucked :O haha ;p
aja, vi hörs väll imorrn kväll elr så! puss//s'

trääning

träääning snart (A) har längtat efter att springa faktiskt :O
bloggar sen, puss! //s'


4 mars 2009

tjah (:
skola idag dåe, sov typ halva matten oh resten av halvan satt jag vid bästus oh kolla när hon jobba, haha va sjukt trött -.-
men kom i tid i morse så fick låna mathias ipod :D jag vill också ha en touch, har en nano men använder aldrig den, vet knappt vart den är :S  aja, efter skolan gick jag oh mathias hem te mej oh så va vi här oh åt oh mös ett tag (: sen typ kvart över sex drog han på trummer oh jag börja laga mat. pommes med chicken kebab. sen har jag bara suttit här, tänkt att plugga men kom på att böckerna är i skolan så de blev inget av de.. -.- puss!//s'

vårkläder


usch vad jag längtar till sommaren, ha tunna kläder oh söta klänningar liksom (A)
ihelgen vill jag ut och handla vårkläder, jag måste nästan! :O
//s'


kvällens låt



bra bra bra! har knarkat den här låten hela kvällen :)
enjoy! //s'

dhw



dhw nu ;o puss! //s'

"outfitts" ;D


har typ lite tråkigt så kollade in lite hemsidor på internet (läs forever21.com och eluxury.com) och knaprade ihop två outfitts (A)
den första är finast tkr jag och önskar verkligen att jag hade massa pengar :(
på den andra hör sakerna inte ihop så bra men enskilt äre najjs (:


outfitten till höger:
-linne från forever21.com
-jeans  (current/elliot) från eluxury.com
- pumps (nina ricci) från eluxury.com
-solglasögon (marc by marc jacobs) från eluxury.com

outfitten till vänster:
- t-shirt från forever21.com
- armband (juicy couture) från eluxury.com
- solglasögon från forever21.com
- pumps (dior) från eluxury.com

solglasögonen från marc jacobs & jeansen från current/elliot vill jag speciellt ha.. fast solglasögonen kostar typ $115.00 och jeansen $216.00. typ 1000 respektive 2000 kronor + frakt. så de blir väll inget med de.. -.-


3 mars 2009

träningen igår va bra, men hann inte plugga någon spanska alls.. -.-
hade överdrivet ont i ryggenoch hare fortf.. dansläraren påstår att de e pga mina uggs, men vad ska jag annars ha på mej nu näre är typ snöstorm 24/7? :S (elr 31 som dom sa på 2&½ men igår ;))
idag vare teori på gympan, efter de så gick jag hem för mådde inge bra alls... -.- skippar sjukgymnastiken idag me dåe, vilket inte känns så hilma kul eftersom jag verkligen behöver träna.. fast har träningsvärk från igår så de e väll lika bra ;D haha. snart kommer typ världens bästa älskling, de piggar nog upp lite (A) har kollat på mamma mia filmen också btw, den va bra som vanligt (a)
puss!//s'

sportlovet är slut...

ah, nu är sportlovet slut...
värsta sorgsligt, och hela stockholms ungdomar håller nog med mejj... :(
stänger av datan nu och kollar på tv oh snackar med mathias ist (A)
pusss, och godnatt, sista gången för dethär sportlovet :( //s'


bloggfix

hihi, idag har jag fixat både min & stinas bloggar (A)
båda blev bra tycker jag (:
puss! //s'

öl smakar kladdkaka i lappland!


haha, hör ni? det låter som att dom sjunger; öl smakar kladdkaka i lappland :O

1 mars 2009

tjulululu! (A)
somnade halv fyra igår, vaknade halv 3 idag... haha tror ni på att jag kan lägga mej äns någolunda tidigt för att gå upp 7 imorrn? :O de tror inte jag...
men första dagen brukar vara okejjh, de är nog mer den tidiga gympalektionen på tisdag som lär bli lidande... aja (A)
iaf, jag har gjort situpps, sjungit singstar och upptäckt att ljudet på min data/tv har försvunnit helt :S
sååååå, värsta tråk att sitta här nu utan musik liksom. och som vanligt är jag såklart ensam så de finns inte en jävel som kan installera drivrutinerna :@ haha, dethär kommer inte bli någon bra dag... om inte någon trevlig människa bara ringer helt plötsligt och vill göra något, för jag känner för att gå ut och göra ngt kul! åh, shoppa vill jag också, fick 400 av mormor igår så de e bra (A)
aja, spanskan väntar.... eller så väntar den ända tills imorrn.... puss! //s'


träna

i går skulle jag egentligen till sjukgymnasten, men skippade de och va hemma och städa ist, hehe :p
ska typ dit på tisdag också, kan gå dit närsomhelst mellan 1& 5 så går väll dit direkt efter skolan... -.-
de e sjukt jobbigt där asså men det ger verkligen resultat, märkte här om dagen hur starka lårmuskler jag har fått :O
för de e typ dom jag tränar ;p aja, har slarvat lite med situppsen så får väll bli asmånga ikväll..
fast har lite ont i magen för de ända jag har ätit idag är en macka och lite godis....
kanske ska gå och ta ngt först... men är inte hungrig :S
plus att mamma kastade ut typ halva kylskåpet i morse eftersom vi typ aldrig äter hemma och de har blivit gamalt allt, så nu har vi typ ingen mat kvar -.-
aja, puss! //s'


RSS 2.0